Ripple csomag … befektetési csomag kezdőknek

A kriptovaluták továbbra is a legforróbb befektetési eszközök listáján szerepelnek. Egyre többen szeretnének csatlakozni azokhoz a milliomosokhoz, akik épp a kriptovalutákkal való kereskedésen gazdagodtak meg. A kezdet azonban nehéz lehet.

Befektetéskor ne feledkezzen meg a…

A befektetés megkezdését megelőzően meg kell értenünk az alapokat. Gyakran mondják, hogy az első és legfontosabb szabály, hogy ne fektessünk be olyan pénzt, amivel nem rendelkezünk. Ettől a szabálytól csak azok a milliomosok vagy ingatlanfejlesztők térhetnek el, akik nagy pénzintézetektől vesznek fel kölcsönt, vagyis azok a szereplők, akiknek a jövőre nézve amúgy is van biztosítékuk, vagy akik szinte biztos megtérülést várnak a befektetésüktől. A magánbefektetők azonban nem engedhetik meg maguknak a kölcsönvett pénzeszközök elvesztésének valószínűségét. Másodszor – mindig érdemes felállítani egy biztonsági puffert, azaz egy készpénzkészlet, amelyet vészhelyzet esetére tartunk fenn. Harmadszor – jó ötlet diverzifikálni a portfóliót, azaz a befektetési kockázatot a pénz több különböző befektetési eszközbe helyezése által korlátozni.

A legfontosabb azonban a negyedik alapelv, amely szerint csak akkor érdemes befektetni, ha eleget tudunk. Ez nagyon fontos, mert a tudás és a bizonyított információk és a hamis elméletek szétválasztására való képesség hiánya gyakran elriasztja a kezdő befektetőket. A statisztikák szerint azok 60 százaléka, akik még soha nem fektettek be, inkább a tudás, és nem a pénz hiányára hivatkozik. Ugyanakkor hangsúlyozni kell, hogy a kezdet gyakran nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnik – a befektetés nem titkos tudás, és szinte bárki sikeresen elsajátíthatja.

Rendeljen terméket

Tanulj meg befektetni

Kriptovaluták – továbbra is jövedelmezőek?

A kriptovaluták kétségtelenül az utóbbi évek egyik legérdekesebb befektetési lehetőségét képezik. Viszonylag magas likviditásuk miatt könnyen megvásárolhatók online és könnyen tárolhatók egy speciális ingyenes pénztárcában. Nincs magas belépési korlátjuk – a népszerű virtuális pénzek többségének esetében akár kis befektetés is tehető. Ráadásul a kis befektetések, ha végül sikeresnek bizonyulnak, nagy kézzelfogható hozamot hozhatnak, sokkal magasabbat, mint például az értékpapír-befektetések.

Hogyan kezdjünk el kriptovalutákba fektetni? Először is mindenkinek meg kell értenie működésük alapjait, mivel a népszerű érmékbe és tokenekbe való befektetés alapvetően különbözik a befektetés más, hagyományosabb formáitól. A siker kulcsa a valuta helyes megválasztása, amelybe be kívánunk fektetni, és a virtuális pénzpiacra vonatkozó új tények megismeréséhez való szisztematikus hozzáállás.

Szerezze meg első kriptovalutáját

A legnépszerűbb vásárlási helyek a kriptovaluta-tőzsdék. Ezek némileg hasonlítanak a más típusú tőzsdékhez, például a deviza- vagy értékpapír-tőzsdékhez. A tőzsdén kriptovalutát fiat valutára vagy egy másik kriptovalutára lehet cserélni. Sajnos hátrányuk, hogy a személyazonosságot személyi igazolvánnyal vagy más azonosító okmánnyal kell igazolniuk.

A kripto-pénzváltó ugyanakkor egy olyan hely, ahol regisztráció nélkül vásárolhat kriptovalutákat. A hagyományos pénzváltók általában nagyvárosokban találhatók, és gyakran hagyományos valuták átváltását is kínálják. Az ilyen pénzváltóknál készpénzért lehet kriptovalutákat vásárolni, és a virtuális érméket a pénztárca címére küldik. Nem nehéz belátni, hogy a kriptovaluták online váltása kényelmesebb lehetőség, mivel az egész művelet online zajlik, az otthonunk elhagyása nélkül.

A kriptovalutás bankautomata szintén érdekes vásárlási lehetőség. A kripto-bankautomaták a hagyományos bankautomatákhoz hasonló eszközök, de készpénz befizetése és felvétele helyett kriptovaluták vásárlására használhatók. Ezek az eszközök azonban többnyire csak kuriózumnak számítanak, mivel csak nagyon nagy városokban találhatók. Ezenkívül magas jutalékot számítanak fel.

Ripple csomag – kriptovalutás csomag

Egy másik érdekes módot jelentenek kriptovaluta szerzésére az oktatási csomagok.  Az ilyen típusú csomagok képzési anyagokat és egy a tanulók számára szánt további „ösztönzőt” – ingyenes kriptovaluta-egységeket tartalmaznak. Egy tipikus kriptovaluta oktatási csomag hozzáférést biztosít egy a tanfolyamot tartalmazó képzési platformhoz, általában webináriumok, e-könyvek vagy interaktív képzés formájában. Ezen túlmenően a tanulók számára ingyenes kriptovaluta tokeneket bocsájtanak rendelkezésre, hogy a képzési platformon megszerzett tudást felhasználhassák, és az érméket készpénzre válthassák, amikor úgy érzik, hogy megfelelő szintű tudást szereztek.

A Ripple csomag a Ripple kriptovalutákba történő befektetés elterjesztésére összpontosít. A Ripple csomag megvásárlásához elegendő egyszerűen egy e-mailt küldeni, vagy közvetlenül a gyártó weboldalán megrendelni. A potenciális ügyféllel ezután felveszi a kapcsolatot egy tanácsadó, aki pontosan elmagyarázza, hogyan működik a Ripple csomag, milyen előnyökkel jár, és kinek szól.

Ripple csomag – vásárlás és tárolás

A kezdeti konzultációt követően az ügyfél által megadott e-mail címre egy e-mailt küldenek a csomag részleteiről és arról, hogyan lehet a legjobban kihasználni a csomagot, a benne rejlő lehetőségek maximalizálása érdekében. Néhány nappal később az ügyfél által megadott címre utánvétes csomagot küldenek. A csomagban található egy aktiváló kód, amelyet a képzési platformon kell használni a tananyagok eléréséhez. A csomag tartalmazza a Ripple csomag utolsó darabját is – egy Ripple kódkártyát.

A Ripple kártyák lehetővé teszik a csomagban található kriptovaluta biztonságos tárolását. Minden kártya úgynevezett Ripple kódot, vagyis egy virtuális pénztárca privát számlájára történő bejelentkezést lehetővé tevő adatot tartalmaz. Magukat a számlákat a közvetítők hozzák létre a megfelelő platformokon. A Ripple-kártya az egyetlen hely, ahol az egyedileg generált Ripple-kód létezik. Ennek célja a támadások és a rosszindulatú szoftverek tevékenységének megakadályozása – a Ripple-kód csak fizikai formában létezik, így nem lehet meghamisítani. Ennek köszönhetően az ügyfeleknek nem kell aggódniuk a pénztárca kiválasztása és a hálózati biztonság miatt.

Rendeljen terméket

Tanulj meg befektetni

Jó befektetés?

A kriptovaluták már közel egy évtizede ismertek, mint modern, jövedelmező befektetési forma. 2013-ban a Bitcoin rekordot döntött, a szerencsés befektetők akár 100 millió dollárt is kaszálhattak. Ekkor kezdték a befektetéssel foglalkozó szakértők a kriptovalutákat, mint nagyobb értékű eszközöket komolyabban elemezni. Az érdeklődés e befektetési forma iránt két tényezőből ered: a magas potenciális hozamból és a bányászat jelenségéből. A kriptovaluta-bányászat, vagyis a kriptográfiai rejtvények megoldása a következő blokk kinyerése érdekében, korábban nagyon jövedelmező üzlet volt, míg az emelkedő villamosenergia-árak miatt a bányászat nem lett egyre kevésbé kifizetődő.

Ami a befektetést illeti, a kriptovalutákba való befektetés jellemzői idővel elkezdtek változni. Az e befektetési forma iránti érdeklődés csúcspontja egybeesett a Bitcoin árának újabb rekordmagasságba emelkedésével 2017 végén. A szakértők most azon a véleményen vannak, hogy másfajta kriptovaluták, például a Ripple, fontosabb eszközökké válnak, mint maga a Bitcoin!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *