Fektessen be kriptovalutákba a Stellar csomag

A Stellar egy kriptovaluta-márka, a milliárdos nyereséget hozó Ripple kistestvére. Bár a protokoll még csak fejlődőben van, a szakértők máris megjegyzik, hogy a Stellarba való befektetés a közeljövőben hihetetlenül nyereségessé válhat.

Befektetés – út a függetlenséghez?

Bár a befektetés nagyszerű hobbi, a minőségi pénzügyi tanácsadás és menedzsment költségeit figyelembe véve költséges lehet. Pénzügyi világunk azonban annyira bonyolult, hogy ha valaki nem veszi komolyan a befektetést, valószínűleg nem lesz sikeres.

A sikeres befektetés gyakran a „lassan gazdagodj” terven alapul. Sok kezdő befektető azonban türelmetlen, és nem érti, hogy a legbölcsebb befektetési terv még az első eszközök megvásárlása előtt sok munkát igényel. Gyakran nincs szükség pontos befektetési tervre; fontosabb a tudás és a rugalmasság.

De hogyan szerezzük meg a megfelelő tudást? Itt jönnek jól a különféle tanfolyamok és képzések. Egyes lehetőségek – a tantermi vagy online képzések – azonban drágák vagy elérhetetlenek lehetnek, vagy túl sok időt vehetnek igénybe. Aztán ott van a kérdés – hogyan lehet különbséget tenni a hasznos tudás és a laikusok által az interneten terjesztett mítoszok között? A válasz egy megbízható online tanfolyamba történő befektetés, amely lehetőleg a kriptovalutákba való befektetés alapjait tárgyalja. Az egyik ilyen online tanfolyam a Stellar csomag, egy ingyenes kriptovalutát tartalmazó oktatási csomag.

Rendeljen terméket

Tanulj meg befektetni

Kriptovaluták – a modern arany?

A kriptovalutákba való befektetés növekvő népszerűségével párhuzamosan egyre többen választják ezt a lehetőséget – nagy hozam reményében. Ennek eredményeképpen azok, akik egyébként hagyományosabb eszközökbe fektettek volna, inkább a kriptovaluták felé fordultak. Ez azt jelenti, hogy a kriptovaluták népszerűsége egyértelmű jelzés a bankok és a befektetési vállalkozások számára, ami önmagában is messzemenő következményekkel jár.

A SurveyMonkey szerint a kriptovalutákba fektető személyek 60 százaléka azt állítja, hogy azért tette ezt, mert bízik benne, hogy az ilyen befektetés hosszú távú növekedési potenciállal bír. Ez talán a legkevésbé kockázatos és a legnépszerűbb indok a legtöbb eszközbe való befektetésre. Sokan a hosszú távú befektetéseket részesítik előnyben, mert így kisebb valószínűséggel szenvednek el veszteségeket – különösen, ha instabil eszközökbe fektetnek be.

Az a meggyőződés, hogy a kriptovaluták értéke idővel növekedni fog, azt jelenti, hogy egy nem kezdő befektetőnek nem kell megpróbálnia tökéletesen megtervezni a terveit, és minden nap vásárolni, amikor egy érme veszít az értékéből, és eladni, amikor az ára emelkedik. Ehelyett a hosszú távú befektetők abban reménykednek, hogy idővel az árfolyam eléggé megemelkedik ahhoz, hogy a befektetés nyereségessé váljon.

Míg a kriptovaluta-befektetők főként azért döntenek az érmék vásárlása mellett, mert bíznak benne, hogy befektetésük hosszú távon megtérül, mások gyors profit reményében teszik ezt. Valójában a befektetők 44%-a azt állítja, hogy a kriptovalutákat a magas rövid távú növekedési potenciáljuk miatt vásárolja. Ez rendkívül nagy kihívást jelenthet, mivel lehetetlen megjósolni, hogy mi fog történni az árakkal egyik napról a másikra – különösen az olyan instabilabb eszközök esetében, mint a digitális valuták.

Stellar – érdemes-e?

A Stellart az egyik legígéretesebb elektronikus érmének tartják. A Stellar márka egyaránt tartalmazza magát a valutát, és egy fizetési platformot is, ezért gyakran hasonlítják a Ripple-hez. Alapítója, Jed McCaleb, a Ripple egyik társalapítója is.

A Ripple-hez hasonlóan egyébként a Stellar is egy olyan fizetési technológia, amelyet arra terveztek, hogy összekösse a pénzügyi intézményeket, és minimalizálja a határokon átnyúló pénzküldés költségeit és idejét. A Stellar azonban gyorsan letért arról az irányról, amelyet a Ripple azóta is követ. A 2014 elején történt elágazás (a kriptovaluta felosztása) egy új, előremutató Stellar Consensus Protocol (SCP) létrehozásával végződött.

A Stellar jelenleg egy decentralizált szerverhálózatot működtet, az elosztott főkönyvet pedig minden csomóponton két-öt másodpercenként frissítik. A legnyilvánvalóbb tényező, amely megkülönbözteti a Stellart a népszerű érméktől, köztük a Bitcointól, a konszenzus protokollja. A tranzakciók érvényesítéséhez nem bányászok egész hálózatára támaszkodik. Ehelyett a Federated Byzantine Agreement (FBA) algoritmust használja, amely gyorsabb tranzakció-feldolgozást tesz lehetővé. Ennek oka, hogy a Stellar a kvórum egy részét (azaz a hálózat egy részét) használja a tranzakciók továbbítására és jóváhagyására.

Ez a korszerű megoldás szavatolja, hogy a Stellar-hálózat minden egyes csomópontja kiválasztja a „megbízható” csomópontok egy különálló csoportját. Egy tranzakció akkor tekinthető jóváhagyottnak, ha azt a halmaz összes csomópontja visszaigazolta. A lerövidített folyamatnak köszönhetően a Stellar-hálózat rendkívül gyors, állítólag akár 1000 hálózati műveletet is elvégez másodpercenként. A lumenek (azaz a hálózat által generált virtuális érmék) ideális spekulatív eszközöknek számítanak, mivel az áruk a rendszer növekedésével együtt nő.

Tanulás és befektetés – a Stellar csomag

A Stellar kriptovaluta beszerezhető egy népszerű képzési csomag, az úgynevezett kriptovalutás oktatási csomag részeként. A Stellar csomagnak nevezett csomagok mindegyike olyan amatőr befektetők számára szánt e-könyveket, webináriumokat és képzési anyagokat tartalmaz, akik elméleti és gyakorlati ismereteket szeretnének szerezni a kriptovaluta-befektetés területén. Ezért e termékhez csatolva van egy olyan kódot vagy kártyát tartalmazó csomag, amely lehetővé teszi, hogy néhány Stellar kriptovaluta egységet kapjon – ingyen. Ennek célja a képzésre és az ismeretszerzésre történő időszakításra ösztönzés.

A Stellar csomag nagyon népszerű választás a kezdők körében – a szolgáltatás keretében érdekes, innovatív képzési anyagokat kínál, és egy átfogó információs kompendiumot tartalmaz nemcsak az e-pénzekbe történő befektetés legújabb trendjeiről, hanem a szabályok piaci mozgásáról is.

Rendeljen terméket

Tanulj meg befektetni

Stellar csomag – vásárlás és átvétel

A Stellar kriptovaluta ingyenes egységei átadásának innovatív módja az úgynevezett Stellar kódkártya használata. A csomag kiválasztása után egy különleges csomag kerül elküldésre az ügyfélnek, különösen biztonságos módon, hagyományos postával, utánvéttel. Csak személyazonosságát igazolását és a teljes tanfolyam díjának kifizetését követően vehető át. Ennek célja a kártyán lévő érzékeny adatok megvédése a harmadik személyek általi megszerzéstől.

Egy ilyen dokumentum tartalmazza a bejelentkezési adatokat és jelszavakat az ügyfél privát profiljának regisztrálásához a virtuális pénztárcában. A gyártó megjegyzi, hogy a kártyát száraz és biztonságos helyen (pl. banki széfben) kell tárolni az összegyűjtött kriptovaluta értékesítéséig.

Amikor egy befektető úgy dönt, hogy felveszi a kapott Stellar kriptovalutát, használhatja a kóddal ellátott kártyát. A kártyabirtokos bármikor megtekintheti az aktuálisan felhalmozott kriptovalutát, de annak felvételéhez további ellenőrzésre van szükség. Csak annyit kell azonban tennie, hogy kapcsolatba lép a kereskedővel, tájékoztatja őt a Stellar kriptovaluta felvételére irányuló szándékáról, és a felhasználóneve és jelszava megadásával megerősíti a tulajdonjogát. Az egységek kifizetése a kiválasztott privát pénztárcacímekre szinte azonnal megtörténik.

A Stellar csomag érdekes megoldásairól és érdekes, kezdőknek is szóló befektetési termékeiről ismert. A gyártók az elméletet és a gyakorlatot ötvöző tanulásra összpontosítanak. A Stellar csomag választásával az ügyfél egy sor oktatási anyagot és egy ingyenes Stellar kriptovalutát kap, ösztönzésül a munka megkezdésére. Ennek köszönhetően fejlesztheti ismereteit a befektetés terén, és megkezdheti gyakorlati tevékenységét is első aktíváival. A kriptovaluták tárolásának és felvételének módja nagyon biztonságos és egyszerű. A fizikai adathordozó (kóddal ellátott kártya) jelenléte minimálisra csökkenti a pénzeszközök ellopása vagy más véletlenszerű események lehetőségét. Az oktatásnak ez a módja viszonylag olcsó is, hiszen a kezdő befektetők csak az oktatási anyagokért fizetnek, a Stellar kriptovalutát ingyen kapják!

Soha nem késő elkezdeni érdeklődni a befektetések iránt! A tanulás és a gyakorlás igénybe vehet némi időt, de a potenciális hozam mindenképpen megéri. Az olyan termékekkel, mint a Stellar csomag, könnyű belevágni az első izgalmas kriptovaluta-befektetésekbe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *